Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık yapıyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve dışarıya tamam açılmalıdır.

Yangın kapısı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o saat vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup bir numara kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Bu baplar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

CMD Maden; birinci sınıf ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj Yangın çıkış kapısı istanbul naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page